VÅRA TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

JFF är det lilla, personliga företaget med specialistkompetens inom stenläggning, anläggning och entreprenad.

 

Vår idé är att vara så tids- och kostnadseffektiva som möjligt. Det uppnår vi genom att ha kompetent personal samt att vi genom åren investerat i en rejäl maskinpark för att själva ha kontroll över hela arbetsprocessen. I förlängningen ger det trygga kunder. Vår vilja är att växa i lagom takt och vi tummar inte på kvalitén.

Stenläggning

Uteplats, garageuppfart, eller en stensatt mur. Inget jobb är för stort eller litet för oss. Vi jobbar med all sorts stenläggning för trädgården och vi erbjuder ett brett sortiment av marksten.

 

Tillsammans jobbar vi fram ett förslag efter dina önskemål. 

 

Dränering

Vi utför kompletta dräneringsarbeten och har en egen maskinpark vilket gör oss effektiva. I samband med dränering isolerar vi även källarutrymmen utvändigt, vilket sänker uppvärmningskostnaden. Vi byter också vatten- och avloppsledningar vid behov.

Grävning

Vi utför de flesta grävarbeten för både privat- och företagskunder.  Vi jobbar med både 2-tons och 5-tons grävmaskiner som klarar både små och större arbeten, såsom häckplantering, pool eller avlopp.  

Fastighetsservice

Gräsklippning, snöskottning, häck- och buskbeskärning. Vi hjälper många nöjda fastighetsägare med all sorts trädgårdsservice såväl sommar som vinter. Bland våra kunder finns både fritidshusägare och permanentboende som behöver hjälp med små eller stora tjänster.

Anlita JFF fastigheter och mark för all sorts sten- och markarbeten.